Rififi restaurang

RiFiFi

All pasta på Rififi görs av oss på restaurangen och består endast av durumvete och vatten, inga andra tillsatser. Våra pizzor görs på klassiskt napolitanskt …

Rififi – Restauranger i Uppsala – TheFork

20% på à la carte! – Rififi i Uppsala – Läs omdömen om restaurangen och boka den gratis på TheFork med omedelbar bekräftelse av din bokning.

Rififis meny – Beställ online i Uppsala – Foodora

Hemkörning av mat från Rififi i Uppsala. Snabb leverans av restaurangens varierande rätter ✓ Säker, snabb och smidig betalning.

RIFIFI RESTAURANG, Uppsala – Omdömen om … – Tripadvisor

RIFIFI RESTAURANG, Uppsala – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Blev en trevlig middag på Rififi. Blev tapas då tre olika rätter. God mat och trevlig service Kan verkligen rekommendera ett besök här!

Rififi Restaurang, Uppsala: Se 67 objektiva omdömen av Rififi Restaurang, som fått betyg 3 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer277 av 391 restauranger i Uppsala.

Restaurang Rififi | Wolt | Hemkörning | Uppsala

Restaurang Rififi | Wolt | Hemkörning | cities.uppsala

Om du har allergier eller andra frågor, vänligen kontakta restaurangen. Restaurangen ska ge dig information om ingredienser och innehåll vid förfrågan.

Beställ hem mat från menyn | Italiensk och spansk fusion!

Rififi | Uppsala – Facebook

Rififi, Uppsala, Sweden. 34 likes · 37 were here. Pizzeria Rififi är en genuin restaurang med italiensk touch som ligger mitt på gågatan i centrala Uppsala.

Restaurang Rififi. – Palma de Mallorca

Rififi – Palma de Mallorca – Mallorcaguide

Restaurang Rififi. En familjerestaurang som funnits sedan 1960 och som fortfarande levererar fisk och skaldjur på en hög nivå med råvaror av bästa kvalitet.

Rififi – Palma de Mallorca Den bredaste guiden om Mallorca på svenska! Vi tipsar om allt Mallorca erbjuder. Boende, stränder, aktiviteter, restauranger och mer över hela Mallorca.

Rififi Pastoria & Ristorante, Uppsala – Omdömen hos Reco.se

Tyvärr var detta absolut ingen restaurang som föll mig i smaken. Varken under salladerna (underkokt pasta och klent med tillbehören!), pastan(eller den var väl …

Läs och skriv rekommendationer om Rififi Pastoria & Ristorante i Uppsala. På reco.se tipsar vi varandra om vad som är bra och mindre bra i din stad.

Restaurang Rififi, Centrum – Eatie

Restaurant Guide & Booking – Eatie

Läs alla recensioner av Restaurang Rififi i Centrum och boka ett bord. … “Blev en trevlig middag på Rififi. Blev tapas då tre olika rätter.

Restaurang Rififi – Hittamenyn.se

Här hittar du information om Italiensk restaurang Restaurang Rififi på Kungsängsgatan 7 i Uppsala. Du kan även läsa recensioner om Restaurang Rififi …

Här hittar du information om Italiensk restaurang Restaurang Rififi på Kungsängsgatan 7 i Uppsala. Du kan även läsa recensioner om Restaurang Rififi skrivna

Keywords: rififi restaurang