Lidl Frölunda Torg: Erbjudanden, Öppettider och Mer!

Lidl Frölunda Torgär en av de populära matbutikerna i området. Beläget på Lergöksgatan i Västra Frölunda har denna butik ett brett utbud av produkter till låga priser. Här kan du handla allt från färska grönsaker till kött och mejerivaror. Vare sig du är på jakt efter vardagsmat eller något speciellt tillfälle, så hittar du det här.

Erbjudanden

En av de stora fördelarna med att handla på Lidl Frölunda Torg är deras regelbundna erbjudanden. Varje vecka erbjuder de olika produkter till extra låga priser. Det kan vara allt från frukt och grönsaker till choklad och snacks. Genom att hålla koll på deras reklamblad kan du ta del av dessa erbjudanden och spara pengar på din matinköp.

“Lidl Frölunda Torg är ett utmärkt ställe att handla mat. Deras erbjudanden är oslagbara!”säger en nöjd kund.

Öppettider

Lidl Frölunda Torghar generösa öppettider för att passa deras kunders behov. De öppnar tidigt på morgonen och stänger sent på kvällen, vilket gör det bekvämt för alla att besöka butiken. Du kan även besöka butiken på helger då de har förlängda öppettider jämfört med vardagar. Detta gör att du kan handla när det passar dig bäst.

Vardagar Helger
07:00 – 21:00 08:00 – 20:00

Lidl Frölunda Torg

Lidl Frölunda Torg är en modern och välsorterad livsmedelsbutik. Den är belägen i närheten av Frölunda Torg köpcentrum, vilket gör det enkelt att kombinera shopping med matinköp. Butiken är rymlig och har en trevlig atmosfär som gör att det är roligt att handla här. Personalen är vänlig och hjälpsam, redo att besvara dina frågor och ge råd om produkter.

Med sitt bekväma läge och bra erbjudanden ärLidl Frölunda Torgdet självklara valet för många när det kommer till matinköp. Gå till butiken idag och upptäck vad de har att erbjuda!

Ofte stillede spørgsmål

Vilka erbjudanden har Lidl på Frölunda Torg denna vecka?

Lidl på Frölunda Torg har ett antal erbjudanden denna vecka, inklusive rabatter på frukt och grönsaker, kött, mejeriprodukter och mycket mer. Håll utkik efter deras reklamblad för att se alla erbjudanden.

Var ligger Lidl på Frölunda Torg?

Lidl på Frölunda Torg är beläget på Lergöksgatan i Västra Frölunda. Det är bara ett stenkast från köpcentret Frölunda Torg.

Vad är öppettiderna för Lidl på Frölunda Torg?

Lidl på Frölunda Torg har generösa öppettider. De öppnar tidigt på morgonen och stänger sent på kvällen för att kunna betjäna sina kunder när det passar dem bäst. För exakta öppettider, rekommenderas det att besöka Lidl på Frölunda Torgs officiella webbplats.

Finns det parkering på Lidl på Frölunda Torg?

Ja, Lidl på Frölunda Torg har parkeringsplatser tillgängliga för sina kunder. Det är bekvämt och gratis att parkera när du besöker affären.

Erbjuder Lidl på Frölunda Torg hemleverans?

Tyvärr erbjuder inte Lidl på Frölunda Torg för närvarande hemleverans. Men du kan alltid besöka butiken personligen och handla bland deras breda sortiment.

Kan jag använda mitt Lidl Plus-kort på Lidl på Frölunda Torg?

Absolut! Du kan använda ditt Lidl Plus-kort för att samla poäng och få tillgång till exklusiva erbjudanden på Lidl på Frölunda Torg. Se till att ladda ner Lidl-appen och registrera ditt Lidl Plus-kort för att dra nytta av förmånerna.

Har Lidl på Frölunda Torg ekologiska produkter?

Ja, Lidl på Frölunda Torg har ett brett utbud av ekologiska produkter som frukt, grönsaker, mejeriprodukter och mycket mer. De är stolta över att erbjuda hållbara och miljövänliga alternativ till sina kunder.

Finns det en färskvaruavdelning på Lidl på Frölunda Torg?

Ja, Lidl på Frölunda Torg har en fantastisk färskvaruavdelning där du kan hitta allt från nybakat bröd till färskt kött och fisk. Du kan vara säker på att hitta högkvalitativa produkter i deras färskvarusektion.

Hur kan jag hålla mig uppdaterad om Lidl på Frölunda Torgs erbjudanden?

För att hålla dig uppdaterad om Lidl på Frölunda Torgs erbjudanden kan du besöka deras webbplats, prenumerera på deras nyhetsbrev eller följa dem på sociala medier. På så sätt missar du aldrig deras senaste kampanjer och rabatter.

Finns det någon kundservice på Lidl på Frölunda Torg?

Ja, Lidl på Frölunda Torg har en dedikerad kundservice där du kan få hjälp med frågor och klagomål. De strävar alltid efter att ge sina kunder en utmärkt upplevelse och är glada att hjälpa till på alla sätt de kan.

Artiklen Lidl Frölunda Torg: Erbjudanden, Öppettider och Mer! har i gennemsnit fået 4.4 stjerner baseret på 8 anmeldelser